Μήνυμα χαιρετισμού

Ο κυριότερος λόγος που με ώθησε να ασχοληθώ με την πολιτική ήταν - όσο και αν φαντάζει περίεργο- τα θλιμμένα μάτια των πολιτών που συναντώ όταν περπατώ στον δρόμο. Θεώρησα αδιανόητο, εμείς οι νέοι άνθρωποι, να μην μπορούμε να σταθούμε γερά στα πόδια μας ώστε να αλλάξουμε την Ελλάδα μας.

Η κοινωνία έχει ανάγκη πλέον από αλήθειες, μόνο αλήθειες, αλλά και προτάσεις που θα εφαρμοστούν για να ανακουφιστούν οι ταλαιπωρημένοι μας πολίτες. Αρχικά όμως οφείλουμε να αλλάξουμε τον εαυτό μας και εν συνεχεία να κινητοποιηθούμε για να αλλάξουμε τον τόπο μας.

Γι'αυτό βρίσκομαι εδώ δίπλα σας, για να σας πείσω ότι μόνο όλοι μαζί θα μπορέσουμε να αλλάξουμε το σκηνικό αυτής της φτωχοποιημένης κοινωνίας. Σας ευχαριστώ θερμά για τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης αλλά και εμπιστοσύνης που καθημερινά μου στέλνετε. Με συγκινούν τα λόγια σας πολύ παραπάνω απ'ότι φαντάζεστε.  

Παραμένω πολιτικοποιημένος και εκτιμώ πως πλέον έχει ωριμάσει μέσα μου η σκέψη για το πώς θα μπορούσα εμπράκτως να βοηθήσω την κοινωνία. Το επόμενο βήμα δεν θα αργήσει να έρθει...

Καλωσορίσατε στη νέα μου πολιτική σελίδα και εύχομαι να την τιμήσετε με τις επισκέψεις σας. Θα ανανεώνεται καθημερινά. Έχουμε να πούμε και να κάνουμε πολλά. Τώρα ξεκινάει ο δύσκολος αγώνας...

Με εκτίμηση,

Γιάννης Καλλιάνος